KBCA
Uncategorized

Welkom bij de KLM Bowling Club Amstelveen.
De bowling club  bestaat al sinds 1 juni 1979 en heeft momenteel ongeveer zestig leden.
Wij zijn 1 van de KLM personeelsverenigingen en spelen onder het motto “Bowling is just an excuse”.  Wij verliezen echter de competitiespanning niet uit het oog.
Iedere bowler, laag of hoog gooiend, voelt zich bij ons meteen thuis.

Wat bieden wij?
Eens in de 14 dagen organiseren wij op donderdagavond een bowlingcompetitie in een ontspannen sfeer onder het motto  “Bowling is just an excuse”.
De competitie begint in september en duurt tot medio juni. De kosten bedragen ongeveer 12,50 euro per maand (basis 12 maanden) inclusief baanhuur.
Elk team heeft 4 of meer vaste spelers en een aantal reserve spelers. Wij spelen een interne competitie met 10 teams over 18 speelronden.
Daarnaast organiseren wij 2 interne toernooien welke gehouden worden in maart en als afsluiting van het seizoen.
We spelen op basis van handicap. Iedere speler krijgt handicappunten naar aanleiding van zijn/ haar gemiddelde score die mag worden opgeteld bij de scratch gegooide games. Zo is het mogelijk dat een minder getalenteerde speler zomaar van “een topper” kan winnen. Tevens bieden wij voor nieuwe leden trainingen aan en voor gevorderden “clinics”.
Je bent zelfs in de gelegenheid  om de KLM te vertegenwoordigen op één van de Interline toernooien, welke worden georganiseerd over  de hele wereld. We spreken dan over 3 a 4 toernooien per jaar (kosten: eigen rekening).

Wil je meer weten ? Kijk dan verder op onze website. Bij het baanschema kan je alle speeldata vinden. Kom eens vrijblijvend langs, op een van de donderdagavond competitie rondes, om kennis te maken en misschien vrijblijvend een balletje te gooien.
Voor vragen kan je ook een mail sturen naar info@kbca.nl

Bestuur KBCA

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Aankomende evenementen